Welkom Energie
8 november 2022

Top 5 bedrijfskleding merken

Werkschort vrouw

Werkkleding moet sterk, duurzaam en het liefst bijna onverwoestbaar zijn. Gelukkig zijn er veel kledingmerken die kledingstukken maken die aan deze eisen voldoen! Ook voor werkkleding bestaan er verschillende populaire kledingmerken en die topproducten maken die je dan weer bij Promokledinghuis in de schappen vindt. Van off white shirts die lang meegaan tot warme jassen met een mooi logo op de rug. Dit is onze Top 5 bedrijfskleding merken die met hun productie vooroplopen en qua werkkleding andere merken ruimschoots hebben ingehaald!

#1: Tricorp werkkleding: duurzaamheid en kwaliteit in werkkleding

De werkkleding van Tricorp is de meest bekende. T shirts, broeken, truien, sweaters, jassen: Tricorp heeft verschillende soorten kleding van hoge kwaliteit.

Deze kun je laten bedrukken, in de huisstijl van jouw onderneming. Met een bedrukking creëren je eenheid en zijn medewerkers herkenbaar voor de buitenwereld.

Tricorp is hét merk voor de beste werkkleding. Door de goede kwaliteit kun je de kleding keer op keer wassen en blijven kleuren mooi. Met het assortiment kunnen verschillende branches bediend worden, van industrie tot horeca.

#2 Tee Jays werkkleding:

Van een t shirt met ronde hals tot t shirts met v-hals, sweaters en truien: Met dit merk kun je voor alle seizoenen bovenkleding vinden. Het merk werd in 1976 opgericht in de Verenigde Staten en heeft sindsdien als doel de beste producten te leveren.

Ze streven continu naar de mooiste pasvorm en beste kwaliteit voor een goede prijs. Benieuwd naar de producten van Tee Jays? Bekijk dan onze collectie!

#3 No Brand

Ehh wacht, geen merk? Jawel, No Brand is een merk. Deze kleding is zo ontworpen dat de aandacht naar de kleding uitgaat, en niet naar het merk.

Perfect om te gebruiken op de werkvloer natuurlijk! Het gaat immers niet zozeer om welk merk erop staat want de kwaliteit van werkkleding is nu eenmaal belangrijk.

#4 Clique

Het merk Clique, dat zijn oorsprong heeft in Zweden, richt zich ook op kwaliteit en een mooie pasvorm. Dit is bewezen, want al vele jaren is het merk bekend in heel Europa.

Ze hebben een sterk assortiment basis kleding, voor mannen en vrouwen.

#5 Werkkleding van Craft

We sluiten de top 5 met een ander Zweeds merk: Craft. Deze kleding werd oorspronkelijk ontworpen en samengesteld voor sporters, maar leent zich ook prima om in te werken.

Werkkleding bedrukken

Vrijwel bij alle werkkleding staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Verschillende merken produceren alleen maar duurzaam, en zonder uitzondering zijn ze allemaal trots op het rijtje van hun producten en de plek die ze hebben verworven in de kledingindustrie.

Met het grote assortiment werkkleding van Promokledinghuis kunnen we aan veel wensen voldoen, waaronder de nieuwste trends in werkkleding, maar dan professioneel bedrukt.

Deze productie van bedrukte werkkleding neemt weinig tijd in beslag omdat we veel verschillende items op voorraad hebben. Heb je zelf een creatief directeur die de kleding wil ontwerpen, of wil je dat wij je een handje helpen?

Van kleding tot accessoires: ons aanbod is gebaseerd op de wens van jou als klant! Van jeans tot een t shirt zonder naden.

We zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit werkkleding en door deze te bedrukken maken we er unieke werkkleding van! Zet jezelf op de kaart met bedrukte bedrijfskleding van topniveau! Wij van Promokledinghuis helpen jullie graag er tiptop bij te lopen!