Welkom Energie
8 november 2022

Top 5 Vespa scooter: dit zijn de populairste scooters van het moment!

lachen op scooter

Wil je een heerlijke scooter met uitstekende wegligging? Een betrouwbare scooter van een merk dat werkelijk iedereen kent? Wij kunnen bijna niet kiezen maar dit is de Top 5 Vespa scooters van dit moment!

Onderdelen bestellen voor jouw Vespa? Dan ga je naar Scooteronderdelen webshop!

De populairste: de Vespa Primavera

Op nummer één staat deze Vespa. De nieuwste Primavera heeft in de kenmerkende ronde koplamp led verlichting. [score 68 met spatie, score 65 zonder spatie qua spelling zou het zonder spatie moeten!] Het is een iconische scooter met sportief uiterlijk waarmee je fashionable door de stad zoeft. Hij is geschikt voor zowel woon-werkverkeer als stadsverkeer.

Let op: dit is niet per definitie de beste scooter, want de beste is de scooter die bij jou past. Wel is dit icoon de meest populaire van de verschillende Vespa modellen.

#2 de Vespa Sprint

De Sprint is de pittige scooter die gemaakt is om mee in de stad te rijden. Van een korte rit met pit ben je verzekerd met de Vespa Sprint! Hij is wendbaar en uitgevoerd met een rechthoekige lamp.

Ook de Sprint is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

#3 de Vespa Sprint Notte

Notte is Italiaans voor nacht, en dat is wat deze scooter samenvat. Op deze limited edition scooter zoef je door de nacht. De Sprint Notte kwam uit in vijf kleuren, maar wij vinden de matzwarte editie toch wel het allermooist!

Deze limited edition was dusdanig populair dat deze later verscheen als de Vespa Sport 50 4T Euro 5.

#4 Vespa Sprint S

Weer een variant van de Vespa Sprint! Vergeleken met andere modellen is dit verreweg de stoerste uit de familie. Een pittige uitvoering waarmee je opvalt in het verkeer!

Op het dashboard kun je het verbruik zien. Daarnaast kun je de boardcomputer koppelen met je smartphone en bijvoorbeeld muziek afspelen onderweg!

#5 Vespa Elettrica

De Elettrica groeit aardig in populariteit! Zuinig elektrisch rijden doe je met deze scooter. Zoef stil en milieuvriendelijk door de straten op dit mooi vormgegeven model!

Meer dan Vespa scooters: Kymco, Sym of Peugeot

Als je een nieuwe scooter wil kopen, zijn er veel keuzes te maken. Naast Vespa heb je de keuze uit veel andere merken. Sym, Kymco of Peugeot zijn daar slechts een paar van. Maar bij de aanschaf van een scooter is het ook goed om naar andere zaken te kijken zoals degelijkheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Let tot slot ook op de volgende zaken: wil je een scooter die harder rijdt waarbij een helm verplicht is? Welke motorblok heeft je voorkeur? Kies je voor een 4 takt of een elektrische motor voor in je scooter?

Ga je voor scooter lease of koop je hem liever? Hoeveel kilometer ga je wekelijks rijden, welke specificaties wil je? Zoek je een usb aansluiting op je scooter? Heb je antwoord op al deze vragen? Dan weet je daarna precies welke scooter bij je past!

Onze scooters zijn in veel varianten leverbaar en voorzien van de nieuwste technieken.

Hoe je scooter ook uitgerust is, bij Scooteronderdelen webshop koop je de benodigde onderdelen. Wil je toch nog spiegels, een windscherm, een ander stuur of heb je een nieuwe remschijf nodig? Ons assortiment Vespa onderdelen alleen al is zeer uitgebreid!