Welkom Energie
8 november 2022

Luxe bed and breakfast Brabant: samen ultiem genieten

Bed and Breakfast overzichts foto

Op zoek naar een luxe bed and breakfast in Brabant? Waar rust, ontspanning en natuur samen komen? In onze luxe b en b kamers waan je je even aan het einde van de wereld. Omringd door een natuurgebied waar je heerlijk wandelen altijd mogelijk is, begin je de dag bij ons met een goed ontbijt.

Alleen tot rust komen of samen genieten?

Alleen, of romantisch met zijn tweeën: onze b&b is een heerlijke uitvalsbasis waar je geniet van de stilte en rust van het Brabantse land! Even heerlijk tot jezelf of elkaar komen kan met een gerust hart bij ons!

Alle faciliteiten van onze bed and breakfast

In onze bed and breakfast in Noord Brabant geniet je niet alleen van de mooie natuur, maar ook van de accommodatie zelf. Jullie kamer heeft uiteraard een privé badkamer en een heerlijk terras met uitzicht op de prachtige natuur.

De b&b heeft een grote luxe boxspring en een gezellige woonkamer met keuken faciliteiten.

Gastvrijheid staat hier centraal en bij ons kun je lekker jezelf zijn.

B&B Kleine Beerze tuin

In onze bed and breakfast hoeft niets!

Wil je helemaal tot rust komen en gewoon genieten van onze tuin? Groot gelijk! Niets hoeft, Brabant wacht wel. Je hoeft geen nationaal park te bezoeken om natuur te beleven. Het uitzicht vanuit de b&b is fantastisch.

Goed eten mag natuurlijk in Noord Brabant niet ontbreken, dus ons ontbijt is om je vingers bij af te likken!

En na het ontbijt? Uitgebreid douchen in de privé badkamer, genieten van het uitzicht, of erop uit en Brabant verkennen! Het is helemaal aan jou hoe je je bezoek aan Brabant invult!

Eropuit in de natuur

Nationaal park de Brabantse Kempen is zeer de moeite waard om doorheen te fietsen of lopen. Het natuurgebied is in elk seizoen mooi, dus pak de fiets en ga het zelf ontdekken!

Na het natuurbezoek lekker ontspannen in de b&b

Na de fietstocht of wandeling blijf je overnachten in de bed and breakfast, waarna een heerlijk ontbijt op je wacht. Bij mooi weer op het terras in de tuin, en anders lekker knus binnen in onze accommodatie waar het altijd gezellig is.

De volgende dag zoek je de gezelligheid op van verschillende steden in Noord Brabant!

Gezellige steden in Noord Brabant

B&b kleine Beerze ligt in het oosten van de provincie, vlakbij Eindhoven. Deze stad barst van de cultuur. Ga vanuit onze accommodatie winkelen in Eindhoven, bezoek het oude Philips-terrein Strijp-S, breng een bezoekje aan het Van Abbe museum of neem de fiets en leg rondje Eindhoven af.

Tilburg of Breda bezoeken

Liever een andere stad die de moeite waard is in Noord Brabant? Bezoek dan bijvoorbeeld Tilburg of Breda, ook twee Brabantse stadskernen die bekend staan om hun gastvrijheid. Plof neer op een terrasje of ga cultuur snuiven.

Mooie winkeltjes in Breda en Tilburg

In het centrum van Tilburg en Breda zitten veel leuke kleine winkeltjes, waar je de leukste unieke producten koopt. Hier scoor je leuke cadeautjes voor verjaardagen, of juist om jezelf mee te verwennen!

Reserveer jouw weekendje weg!

Gezelligheid is waar Brabant bekend om staat, dat zul je vanzelf zien wanneer je onze luxe bed and breakfast bezoekt! Reserveer vandaag nog een kamer en geniet van al het goede dat Brabant je te bieden heeft.